Oldal kiválasztása

Rólunk

Rólunk

A Global Arms Hungary fegyverkereskedelmi szaküzlet vadász és sport fegyverek széles választékával várja vásárlóit. Kínálatunkban a magas minőséget és a profizmust tartjuk szem előtt, azon dolgozunk, hogy a sportlövészet és a vadászat legújabb technológiai fejlesztései, termékei, kiegészítői hazánkban is elérhetőek legyenek, természetesen mindezt a magyar jogszabályoknak megfelelően tesszük. Biztonsági cégek és rendvédelmi szervek felszerelés igényeit is teljes körűen ki tudjuk szolgálni.

Kiegészítők és tartozékok terén is széles a palettánk, nálunk mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő kiegészítőket, öltözéket és eszközöket.

Keress fel bennünket személyesen mintaboltunkban, Budapesten, a belváros szívében, az V. kerület Vigyázó Ferenc utca 3. szám alatt. Szakképzett és hozzáértő munkatársaink szívesen állnak rendelkezésre.

Reméljük, sikerült felkelteni az érdeklődésed, ha kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bátran akár személyesen az üzletünkben, vagy az info@globalarmshungary.com e-mail címen.

Forgalmazott márkáink:

Üzletünk

Untitled-7
Untitled-6
Untitled-8
Untitled-9
Untitled-2
Untitled-1
Untitled-4
Untitled-5
Untitled-3
Untitled-7 Untitled-6 Untitled-8 Untitled-9 Untitled-2 Untitled-1 Untitled-4 Untitled-5 Untitled-3